Így még nem láttad Till Attilát: teljesen kikelt magából - ifaktor
Till Attila
Sokunk kedvenc műsorvezetője, Till Attila az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben magából teljesen kikelve, néhol már alig tudta visszatartani üvöltését. Az ok pedig egyszerű: kutyagumi...


A Budapestiek közül bizonyára sok megértő fülhöz eljutott Tilla üzenete, ugyanis rengetegen panaszkodnak amiatt – nagyrészt joggal –, hogy bizony sok kutyagazdi nem szedi össze kis kedvence után az ürüléket. Tillának ebből lett most elege.

„Azt hiszem, eljött az a pillanat, amikor dühkitörést fogok kapni, meg fogok tébolyodni. Az elmúlt két hétben háromszor léptem kutyakakiba"

– kezdte a bejegyzését a Sztárban Sztár házigazdája.

„Mutatok egy olyan példát, ami mindenen túlmegy. Tessék. Itt van a kutyakaki, valaki itthagyta úgy, hogy mellette van a teljesen ingyenes kutyakaki-zacskó kitéve, csak le kéne tépni ezt a dolgot és utána kirakni a kukába. És nem. Ez a 37 centi sem működik!"

– folytatta feldúltan a műsorvezető.

„Bunkó, primitív emberek, hogy ott hagyjuk a kutyának a sza*át, és amikor megyünk este sétáltatni, akkor, ha a kutya bemegy egy sötétebb részre, vagy avaros részre, akkor belelépünk. Hihetetlen! Agyvérzést fogok kapni! Nem értem. Könyörögve kérem kedves kutyagazdák, legalább erre figyeljünk! Ez felfoghatatlan! Könyörgöm, ha ide van téve, használd, használd bas**a meg!"

– zárta mondandóját Tilla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!