Tilla már nagyon várja az első közös munkát Lékai-Kiss Ramónával - ifaktor
Rami a TV2-höz érkezése óta eddig a Dancing with the Starsban Stohl András oldalán mutatta meg magát, most azonban eljött a pillanat, hogy a csatorna egyik legrégebbi és legjobb műsorvezetőjével Till Attilával is együtt dolgozzon.


A műsorvezetőpáros a vasárnapi Oscar-díjátadóra készül már gőzerővel, ami ismét a TV2 csoport egyik csatornáján a Moziverzumon lesz látható. Rami és Tilla pedig már alig várja, hogy beülhessen a stúdióba, és elkezdhessék első közös munkájukat.

„Első közös munkánk lesz Ramival! Vasárnap Oscar-Gála 2021 élőben a moziverzum csatornán. Furcsa korszak rendhagyó gálája lesz, a jelöltek között magyar érintettséggel, mi nagyon várjuk, izgi éjszaka lesz 23.45-től!"

– írta Instagram-bejegyzésében Tilla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!