Tillának már hiányoznak a fesztiválok - ifaktor

A világjárvány miatt tavaly egyetlen nagy fesztiválunk sem került megrendezésre. Az egyelőre nagy kérdés, hogy az idei fesztiválszezon hogyan alakul majd, mindenesetre Till Attila nagyon drukkol, hogy meg lehessen tartani.A műsorvezető egy korábbi fesztiválról készült képet posztolt közösségi oldalán, és el is fogta a nosztalgia érzése, hogy milyen jó lenne már újra egy ilyet átélni.

„Ez a hangulat már jó lenne idén!!! Nagyon drukkolok, hogy már legyenek fesztiválok! Ha sok kicsi, akkor legalább legyen sok kicsi!"

– írta Instagram-bejegyzésében Tilla.

Valószínűleg sokan vannak, akik hasonlóan éreznek mint a TV2 műsorvezetője, és már nagyon hiányolják az életükből azt az önfeledt érzést, azt a szabadságot, amit egy fesztiváltól kap az ember. De egyelőre csak az marad, hogy mi is drukkoljunk, ahogy Tilla teszi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!