Tillának már hiányoznak a fesztiválok - ifaktor

A világjárvány miatt tavaly egyetlen nagy fesztiválunk sem került megrendezésre. Az egyelőre nagy kérdés, hogy az idei fesztiválszezon hogyan alakul majd, mindenesetre Till Attila nagyon drukkol, hogy meg lehessen tartani.A műsorvezető egy korábbi fesztiválról készült képet posztolt közösségi oldalán, és el is fogta a nosztalgia érzése, hogy milyen jó lenne már újra egy ilyet átélni.

„Ez a hangulat már jó lenne idén!!! Nagyon drukkolok, hogy már legyenek fesztiválok! Ha sok kicsi, akkor legalább legyen sok kicsi!"

– írta Instagram-bejegyzésében Tilla.

Valószínűleg sokan vannak, akik hasonlóan éreznek mint a TV2 műsorvezetője, és már nagyon hiányolják az életükből azt az önfeledt érzést, azt a szabadságot, amit egy fesztiváltól kap az ember. De egyelőre csak az marad, hogy mi is drukkoljunk, ahogy Tilla teszi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!