Tilláról nevezték volna el a berlini állatkert újszülött gorilláját? - ifaktor
Till Attila egy gorilláról posztolt Instagram-oldalán, akit az a megtiszteltetés ért, hogy ugyanúgy nevezték el, mint őt.


A műsorvezető történelmi eseményként értékelte a történteket, hogy a berlini állatkert nemrég született bébi gorilláját Tillának nevezték el. Majd feltette a nagy kérdést követőinek, hogy vajon hasonlítanak-e egymásra.

„Történelmi eseményeknek vagyunk tanúi! Tegnap eldőlt, hogy a berlini állatkert nemrég született bébi gorillájának a neve: TILLA. 😃
Nem tudom eldönteni, hogy hasonlít-e rám a kicsi, szerintetek??? Hihetelen, ahogy a németek figyelik a világtrendeket és nagyon tudják mi a menő!!!!"

– írta közösségi oldalán a TV2 sztárja.

Szerintünk a bébi gorilla és a műsorvezető is nagyon menő, úgyhogy mi csak annyit tudunk hozzáfűzni, hogy: „Nomen est omen" azaz a név kötelez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!