Timella kékre festette haját - követői tippelik, hogy miért - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű modell, Timella közel egy évet töltött Dominikán az Tv2 nagyszabású Exatlon Hungary műsorának forgatása miatt. Azóta már haza érkezett és egy szembetűnő változást is végre hajtott magán.


Az történt ugyanis, hogy Timella a már-már ikonikussá vált gesztenye barna hajkoronáját kékre festette. A sztár annyit elárult, hogy ez egy munka céljából készült, azonban mi nem tudtunk rájönni, hogy milyen következő munkája igényelhet ekkora változtatást Timin.

A kommentelők azonnal résen voltak és írták is, hogy szerintük mik a legesélyesebb opciók a kék hajra. Volt, aki azt tippelte, hogy Timi talán terhes és kisfia lesz. Mi ezt azonnal el is vetettük, hiszen erre még Timella is válaszolt nevetős fejeket.

A legvalószínűbb és legjobb tipp, az a Szentkirályi vízmárkával való együttműködésre érkezett, amire a választ Timella gyanúsan ki is kerülte.

"Már vissza is álltam a munkába!🎥📸😊🙏🏼 Alig várom, hogy elmondhassam, miért is lett kék a hajam.😊 Van tippetek? ( ps.: az Exatlonnak vége tehát NINCS KÖZE a Kihívókhoz"

- írta Insta-oldalán Timi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!