Timella kékre festette haját - követői tippelik, hogy miért - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű modell, Timella közel egy évet töltött Dominikán az Tv2 nagyszabású Exatlon Hungary műsorának forgatása miatt. Azóta már haza érkezett és egy szembetűnő változást is végre hajtott magán.


Az történt ugyanis, hogy Timella a már-már ikonikussá vált gesztenye barna hajkoronáját kékre festette. A sztár annyit elárult, hogy ez egy munka céljából készült, azonban mi nem tudtunk rájönni, hogy milyen következő munkája igényelhet ekkora változtatást Timin.

A kommentelők azonnal résen voltak és írták is, hogy szerintük mik a legesélyesebb opciók a kék hajra. Volt, aki azt tippelte, hogy Timi talán terhes és kisfia lesz. Mi ezt azonnal el is vetettük, hiszen erre még Timella is válaszolt nevetős fejeket.

A legvalószínűbb és legjobb tipp, az a Szentkirályi vízmárkával való együttműködésre érkezett, amire a választ Timella gyanúsan ki is kerülte.

"Már vissza is álltam a munkába!🎥📸😊🙏🏼 Alig várom, hogy elmondhassam, miért is lett kék a hajam.😊 Van tippetek? ( ps.: az Exatlonnak vége tehát NINCS KÖZE a Kihívókhoz"

- írta Insta-oldalán Timi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!