Timella már egy éve Dominikán él? - ifaktor
Timella arca egy pálmafa levelei mögött

Egy év az életünkből csak úgy pikk-pakk elszalad. Főleg az utóbbi időkben, amikor a koronavírus járványa is sújtotta a világot. Azonban azt nem gondoltuk volna, hogy a népszerű modell, Timella, már egy éve Dominikán élne.


Legújabb posztjában azonban elárulta követőinek, hogy bár nem egy huzamban, de már 365 napot eltöltött a varázslatos Karib-tengeren fekvő szigetrészen.

Timella az elmúlt három évéből egy teljes évet Dominikán töltött, ami köszönhető az Exatlonos munkájának. Timi látszólag fantasztikusan érzi magát külföldön, bár ki ne szeretne mindig bikiniben és tengerparton élni.

„Az a helyzet, hogy ma töltöm a 365. napomat itt Dominikán... Kicsit félelmetes belegondolni, hogy az elmúlt 3 évemből 1 teljes évnyit ezen a szigeten éltem... 🙈 ( persze 3 részletben... ) ps: Exatlonos ismertetőjel: sortos lebarnulas"

– olvasható Timi bejegyzése végén.

Egy kommentelőtől érkezett kérdésre válaszolva megtudtuk, hogy Timinek - attól függetlenül, hogy nagyon élvezi a tengerparti életet -, igenis van honvágya, még akkor is, ha csak két hétre hagyja el hazáját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!