Timella megmutatta sminktelen arcát - ifaktor

A népszerű szépségkirálynő, Timella már több mint egy éve Dominikán tölti mindennapjait a Tv2 nagy sikerű Exatlon Hungary műsorával. Ennek köszönhetően Timi már gyönyörű bronzos bőrt tudhat magáénak, amivel előszeretettel büszkélkedik közösségi oldalán.


Timi legújabb Instagram-posztjában megmutatta követőinek, hogyan fest arca minden fajta smink és filter nélkül, amivel remek példát mutat fiatalabb követőinek, akik nagyrészt csak azt látják a közösségi médiában, hogy smink és filter nélkül nem érdemes képet készíteni.

A szépségkirálynő egyébként gyönyörűen fest effektek és festék nélkül is és látszik, hogy rengeteg időt tölt a napon, ami nagyon szép barna bőrt kölcsönzött neki.

Egy valamit azonban kiszúrtak követői, méghozzá azt, hogy a szempilláin mégis van egy kis spirál, hiszen ilyen szempillákat nem látunk egy olyan nőn sem, akin nincsen smink. Timi be is vallotta a komment szekcióban, hogy bizony egy kis maradék szempillaspirál fent maradt a pilláin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!