Timella öt hónap után hazatért, kutyája sokkot kapott - ifaktor

Gelencsér Tímea, azaz művésznevén Timella nemrég tért haza öt hónap távollét után a Tv2 nagyszabású Exatlon Hungary című műsorából és Instagram-oldalán egy videóbejegyzésben mutatta meg annak részleteit.


Ennyire megható és őszinte pillanatot már régen láthattunk a közösségi médiában, így nagyon jól esett követőinek is Timitől ez a videó.

Összeadva összesen Timi több mint egy évet élt Dominikán, ebből pedig pontosan öt hónapja nem látogatta meg otthonát és kutyusát, Licsit. Instagram-oldalán láthattuk, hogyan fogadta gazdáját a kutyus ennyi idő után.

A videót még Horváth Éva és Vajna Tímea sem hagyta szó nélkül.

„Hát ez ❤️"
Megkönnyeztem 😘😘😘"

- írták a sztárok Timella posztjához.

Szerintem mi sem árulunk el azzal nagy titkot, ha azt mondjuk: bizony, mi is megkönnyeztük Timi videóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!