Tinder sikertörténet: Ötödik évfordulójukat ünneplik Tokár Tomiék - ifaktor
tokár tomi és felesége az esküvőjükön
Egy igazi Tinder-sikertörténetet tudhat magának a műsorvezető Tokár Tomi és influenszer párja, aki ChloeKnows néven vált ismertté Instagramon. Az ötéves évforduló alkalmából mindketten közös fotókat posztoltak a közösségi oldalaikon.


„Napra pontosan 5 éve jött az értesítés: "It's a match!". Mindig mondtam, hogy online is megjelenhet a nagy Ő, ahogy a könyvtárban is melléfoghatsz. 5 év, rengeteg közös élmény, boldogság és brutál nehéz időszak is van mögöttünk. Hamarosan pedig életünk harmadik legfontosabb és legcsodálatosabb napja is elérkezik. És most befejezem, mert életem párja már nagyon szúrósan néz, hogy tegyem le a telefont"

– írta a Fókusz műsorvezetője az Instagram-oldalán.

Tokár Tomi saját dedikált posztjában arról beszél, hogy ő mindig is hitt abban, a szerelem online is ugyanolyan valószínűséggel megtalálhatja, mint ahogy élőben elkerülheti. Arról, hogy mi lehet az a bizonyos "harmadik legfontosabb és legcsodálatosabb nap" egyelőre csak találgathatunk.

Tomi és Dóri is arról mesélnek, hogy öt nagyon boldog, ámde nehéz időszakokkal is átszőtt év van mögöttük, azonban nagy örömmel várják a következő éveket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!