Tisztázza az RTL Klubtól való távozásának okait Osváth Zsolt - ifaktor

A népszerű YouTuber egyszer, s mindenkorra véget vet a találgatásoknak és feltételezéseknek, melyek az RTL Klubtól való távozását illetik.


A Való Világban való szereplése után munkát és későbbi karriert remélve az RTL csatornájánál helyezkedett el. Elmondta, hogy mindig az az volt az álma, hogy egyszer műsort vezethessen, de rövid időn belül rá kellett jönnie, az nem az RTL egyik műsora lesz. Habár folyamatosan haladt feljebb és feljebb azokon a bizonyos lépcsőfokokon, nem került közelebb a műsorvezetéshez.

Majd beütött a járványhelyzet és sok másik munkatársával együtt kirúgták őt is. Ezt követően a kezdeti pánikhelyzetet és borús látásmódot felváltották az újabb és újabb lehetőségek, megkeresések, majd a YouTube-ozás komolyabb szintű folytatása.


Videójában részletesen elmeséli mélypontjait, kapcsolati nehézségeit, majd pedig azt, hogy hol tart jelenleg és mit köszönhet végül a koronavírusnak és az elbocsájtásának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!