Titkos jelekre bukkant Fördős Zé - ifaktor
A Konyhafőnök sztárja a főzés mellett kirándulni is nagyon szeret és gyakran látogat el új helyekre. Az viszont egyáltalán nem mondható gyakorinak, amivel a legutóbbi turázása során találkozott.


Zé a Street Kitchen csatornájára is sokszor tölt fel utazós videókat, ahol általában a hobbiját összeköti a munkával és ha már egy új helyre látogat, akkor bemutatja az ottani ételeket is. A legutóbbi kirándulásán a munka elmaradt, viszont most is volt mit megmutatnia, hiszen ősmagyar szent hieroglifákra bukkant az erdőben. Erről egy képet is posztolt az Instagram-oldalára, ahol azt írta a fotó alá, hogy már el is kezdte dekódolni ezeket a jeleket.

„Hihetetlen! Mekkora esély volt rá szerintetek, hogy elmegyünk kirándulni és az erdőben ősmagyar szent hierogliFÁKra bukkanok? Köszönöm!!🙏🙏Már el is kezdtem dekódolni.."

– írta bejegyzésében Zé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!