Titokzatos új barátnője van Kettner Henrynek - ifaktor
A titokzatos lánynak még saját Instagram-oldalt is csinált Henry. Minden követője azt találgatja, ki lehet az ifjú hölgy. Legjobb barátai Abosi Barni és Török Ábel egyaránt gratulált a már régóta szingli influenszernek, akit a rajongók eddig Nagy Bogival próbáltak összeboronálni.


„Bár az életem azon szakaszában vagyok, hogy a nagyvárosokban érzem igazán jól magam, ahol folyamatos a pörgés és mindig történik valami, azért jól esett, hogy egy forgatás miatt Noszvajra kellett utazzunk pár napot, ahol egy kicsit kiszakadtunk a rohanós életből"

– ebben a kiírásban még alapvetően nem lenne semmi érdekes, azonban a bejegyzéshez csatolt képen egy ismeretlen nővel láthatjuk Henryt.

A lánynak van saját Insta-oldala, azonban – mivel privát – semmilyen tartalom nem látható rajta és a profilképen is csak hátulról látható a kiszemelt lány.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, ki lehet ez a titokzatos új barátnő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Újabb taggal bővült B. Nagy Rékáék családja, így már 5 háziállatuk van

Sokakat megbotránkoztathat, sőt Réka elmondása alapján többször is megkapták már vőlegényével, hogy nem normálisak, amiért ennyi kutyájuk- négy: Málna, Marvey, Mozart, Mandula- van.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!