Titokzatos új barátnője van Kettner Henrynek - ifaktor
A titokzatos lánynak még saját Instagram-oldalt is csinált Henry. Minden követője azt találgatja, ki lehet az ifjú hölgy. Legjobb barátai Abosi Barni és Török Ábel egyaránt gratulált a már régóta szingli influenszernek, akit a rajongók eddig Nagy Bogival próbáltak összeboronálni.


„Bár az életem azon szakaszában vagyok, hogy a nagyvárosokban érzem igazán jól magam, ahol folyamatos a pörgés és mindig történik valami, azért jól esett, hogy egy forgatás miatt Noszvajra kellett utazzunk pár napot, ahol egy kicsit kiszakadtunk a rohanós életből"

– ebben a kiírásban még alapvetően nem lenne semmi érdekes, azonban a bejegyzéshez csatolt képen egy ismeretlen nővel láthatjuk Henryt.

A lánynak van saját Insta-oldala, azonban – mivel privát – semmilyen tartalom nem látható rajta és a profilképen is csak hátulról látható a kiszemelt lány.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, ki lehet ez a titokzatos új barátnő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!