Titokzatos új barátnője van Kettner Henrynek - ifaktor
A titokzatos lánynak még saját Instagram-oldalt is csinált Henry. Minden követője azt találgatja, ki lehet az ifjú hölgy. Legjobb barátai Abosi Barni és Török Ábel egyaránt gratulált a már régóta szingli influenszernek, akit a rajongók eddig Nagy Bogival próbáltak összeboronálni.


„Bár az életem azon szakaszában vagyok, hogy a nagyvárosokban érzem igazán jól magam, ahol folyamatos a pörgés és mindig történik valami, azért jól esett, hogy egy forgatás miatt Noszvajra kellett utazzunk pár napot, ahol egy kicsit kiszakadtunk a rohanós életből"

– ebben a kiírásban még alapvetően nem lenne semmi érdekes, azonban a bejegyzéshez csatolt képen egy ismeretlen nővel láthatjuk Henryt.

A lánynak van saját Insta-oldala, azonban – mivel privát – semmilyen tartalom nem látható rajta és a profilképen is csak hátulról látható a kiszemelt lány.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, ki lehet ez a titokzatos új barátnő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!