Tíz éves lett Rubint Réka legkisebb fia - ifaktor

A népszerű fitnesz sztár házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi legkisebb gyermeke betöltötte tizedik életévét, minek alkalmából Réka megosztott pár régi fotót kisfiáról Instagram-oldalán.


Posztjában Réka összesen tíz képet mutatott meg követőinek legkisebb fiáról, amik között láthatunk sokkal régebbi és sok közös fotót is testvéreivel. A fitnesz sztár bejegyzésében elárulta követőinek, hogy kisebb fia nagyon különleges kisember.

Réka kisfiát rengetegen köszöntötték a sztár anyuka Instagram-oldalán a képek alatti komment szekcióban. Összesen 155 gratuláló komment érkezett és több mint 11 ezer lájkot kaptak a képek.

A képeket ide kattintva láthatod.

„Isten éltessen Édes Kicsi Kincsem! A születésed előtt azt mondták nekem, hogy "szeretethíd" érkezik a családunkba ... így történt 🙏❤️
Különleges, csupa szív emberke vagy és én a legboldogabb ember, hogy az Édesanyád lehetek!
Boldog 10. születésnapot Kicsim!"

– írta közösségi oldalán Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!