Tíz éves lett Rubint Réka legkisebb fia - ifaktor

A népszerű fitnesz sztár házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi legkisebb gyermeke betöltötte tizedik életévét, minek alkalmából Réka megosztott pár régi fotót kisfiáról Instagram-oldalán.


Posztjában Réka összesen tíz képet mutatott meg követőinek legkisebb fiáról, amik között láthatunk sokkal régebbi és sok közös fotót is testvéreivel. A fitnesz sztár bejegyzésében elárulta követőinek, hogy kisebb fia nagyon különleges kisember.

Réka kisfiát rengetegen köszöntötték a sztár anyuka Instagram-oldalán a képek alatti komment szekcióban. Összesen 155 gratuláló komment érkezett és több mint 11 ezer lájkot kaptak a képek.

A képeket ide kattintva láthatod.

„Isten éltessen Édes Kicsi Kincsem! A születésed előtt azt mondták nekem, hogy "szeretethíd" érkezik a családunkba ... így történt 🙏❤️
Különleges, csupa szív emberke vagy és én a legboldogabb ember, hogy az Édesanyád lehetek!
Boldog 10. születésnapot Kicsim!"

– írta közösségi oldalán Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!