Több mint 10 éves képpel nosztalgiázott Curtis - ifaktor
Curtisnek a zene mellett egyértelműen a foci a másik nagy szerelme, amit korábban profi szinten űzött. Ezúttal labdarúgó karrierjének egyik mérföldkövéről emlékezett meg közösségi oldalán.


Egy Tisza Tiborral készült közös kép került fel a rapper Instagram-oldalára, ami az első lejátszott NB1-es mérkőzése utáni vacsorán készült 2007-ben.

Fiatal labdarúgók életében mindig fontos állomás, amikor megkapják a lehetőséget, és bemutatkozhatnak az élvonalban. Egy bizonyos Széki Attilának ez 17 évesen adatott meg az Újpest színeiben.

A mérkőzést ugyan elveszítették a lila-fehérek az MTK ellen, de Curtis valószínűleg így is boldogan emlékszik vissza arra a napra. A rappernek ezután már csak négy mérkőzés jutott a magyar első osztályban, de közben szépen elkezdett beindulni zenész karrierje, ahol pedig mára felért a csúcsra.

„2007.05.28 Az első NB1-es meccsem utáni vacsorán @tiszatibi csapattársammal és barátommal 💜🤍"

– írta Instagram-oldalán Curtis.

Aki egyébként újra focizik, ugyanis jelenleg az újpesti futsal klub második csapatának a tagja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Így köszöntötte párját B. Nagy Réka

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Rékáék családja plusz egy fővel bővült egy kaméleon személyében, akivel együtt öt háziállatnak lehetnek gazdái vőlegényével, Dáviddal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!