Tofu recepttel lepte meg követőit Rimóczi Zsófia - ifaktor
Rimóczi Zsófi egy sziklán guggol

Legújabb Instagram-posztjában Rimóczi Zsófia házi tofu elkészítésének receptjét mutatta be. A nyers vegán életmódot folytató Zsófi már rengeteg ínycsiklandozó vega-étel elkészítését mutatta meg közösségi oldalán, de legújabb posztjában a tofu imádóknak kedvezett.


Ha a tofura gondolunk, akkor biztos sokaknak a legegyszerűbb, boltban megvásárolható verziója ugrik be elsőre. Zsófi azonban rávilágított nekünk, hogy ennél van egy picit macerásabbnak tűnő, ellenben sokkal pénztárca-barátabb megoldás, ha tofut szeretnénk enni.

Az influenszer posztjában lépésről lépésre megmutatja a tofu készítés fázisait, videókkal és képekkel egyaránt. A kommentek alapján sokan fognak élni Zsófi receptjével.

„tofut készítettünk házilag
a képek alapján macerának tűnhet, pedig nagyon könnyű dolgunk volt, roppant gyorsan elkészült!
és finomabb, mint a bolti (meg persze olcsóbb is)!
a férjem ma isteni babletyót készített, amiben ékesen pihentek a kis tofukockáink
vagy nem fogunk többet bolti tofut venni, vagy kevesebbet (bár ez anyagilag tényleg egy sokkal jobb megoldás), mindenesetre örülök, hogy családunk egy újabb lépést tett a környezettudatosság felé
(tofu "öntőforma" fát ázsiából rendeltünk, a receptet youtuberól lestük)"

– számolt be közösségi oldalán Zsófi.

Mi pedig köszönjük Zsófinak, hogy megosztotta velünk ezt a szuper kis titkot!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!