Tokár Tamás is beoltatta magát az orosz vakcinával - ifaktor
tokár tamás kék öltönyben virággal a zsebében
Már többen megkapták a hazai sztárvilág szereplői közül valamelyik koronavírus elleni oltást. Ezúttal Tokár Tamás osztotta meg követőivel, hogy melyik vakcinával oltották be.


Tokár az Instagram-oldalán nem csak az egészség megőrzését emelte ki az oltás kapcsán, hanem összességében is a normális életünk, valamint a magyar gazdaság érdekében is tette mindezt.

„Pia nyet, Szputnyik igen! Én is megkaptam a védőoltást. Zéró mellékhatás, max nyugalom. Senkit nem szeretnék rábeszélni és senkivel nem szeretnék vitatkozni. Ez már nem csak a saját egészségünk, hanem a gazdaság, a mindennapi életünk és a családunk védelme, akiket nem hagyhatunk cserben. Életből csak egy van, a világ pedig megváltozott"

– bátorított a Fókusz műsorvezetője, aki a korábban sokak által kritizált (főleg ellenzéki politikusok) orosz, Szputnyik vakcinát kapta.

Azóta, ahogy mondani szokás: „sok víz lefolyt a Dunán", így az „oltakozási kedv" is nőtt Magyarországon, sőt talán az Európai Gyógyszerügynökség által egyelőre nem elfogadott keleti (orosz és kínai) vakcinákkal szemben sem annyira bizonytalanok az emberek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!