Tokár Tomi: A nők soha nem azt mondják amire gondolnak - ifaktor
A műsorvezető Tokár Tomi legújabb YouTube-videójában humoros formában bemutatta nekünk feleségével Dórival, hogyan vezetik a nők félre a férfiakat egy két szóval vagy mondattal.


A videó legelején Tomi elárulja, hogy szerinte a nők soha nem azt mondják amire valójában gondolnak. Ebből sokszor vicces szituációk is ki tudnak alakulni, de leginkább viták, veszekedések sorozatát okozhatja.

Tomi segít férfitársainak, hogy megértsék valójában mit is mondanak a nők, amikor az esetleg a mondanivaló ellenkezőjével egyezik meg. Egy-egy "semmi" és "mindegy" mögött igazából nem az van amire a férfiak alapjáraton gondolnak.

A videó rengeteg mókás pillanatot tartogat és érdemes azoknak is megnézniük, akik azt gondolják, rájuk sosem haragszik a párjuk. Okozhat meglepetéseket Tomi videója.

„Vajon tényleg az ellenkezőjére gondol, amikor azt mondja, hogy nem vagy semmi?"

- tette fel a nagy kérdést Tokár Tomi videója alatt.

A videóból kiderül a nagy kérdésre a válasz, jó szórakozást kívánunk hozzá!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!