Tokár Tomi autóbalesetet szenvedett - ifaktor
Tokár Tomi napszemüvegben és fekete kabátban áll egy állat farmon

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi Instagram-oldalán számolt be a szörnyű esetről, ami hétvégén történt vele. A 'szerencse' még az, hogy egyedül volt, így kisfia és felesége nem ültek mellette az autóban az eset idején.


Tomi legújabb posztjában árulta el, hogy csütörtök reggel árokba hajtott kocsijával és teljesen összetörte azt. Szerencsére úgy látjuk, hogy Tominak semmi baja nem esett a baleset alatt, sőt, már új autója mellett mosolyog.

Műsorvezetőként szinte elengedhetetlen, hogy autó nélkül közlekedjen Tomi, hiszen szinte ez az egyik legfontosabb munkaeszköze a mikrofonját követően. Így megértjük, hogy az első gondolata rögtön az autója körül forgott.

Szerencsére a probléma megoldani látszódik, hiszen szombatra már orvosolva lett és kapott egy új autót a műsorvezető, amivel már csak remélni tudjuk, hogy nem lesz újabb balesete.

„Csütörtök reggel árokba hajtottam és összetört az autóm... Szombat reggelre olyan hihetetlen és váratlan segítséget kaptam, amit nem győzök megköszönni a Mol Limo csapatának! Mostantól egy hónapig velük járok👩🏼🤝👨🏻🥰 Bátran gyertek oda, ha láttok!📸😛 Ezelőtt is használtam már és nagyon hasznosnak tartom őket, de ez most ultra jófejség és szimpatikus hozzáállás! Sztorikban majd folyamatosan mutatom a kapcsolatunk legszebb pillanatait"

– olvashatjuk Tomi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!