Tokár Tomi: Az vagy, amit megeszel - ifaktor
Tokár Tomi kék ingben feltett kézzel áll

Tokár Tomi szétokosító videó-sorozatának legújabb epizódjában különböző ételek olyan összetevőit mutatja be, amelyek nem a legegészségesebbek, és talán soha többet nem is fogyasztjuk a kérdéses ételeket a videó megtekintése után.


A felvétel elején rögtön megtudhatjuk, hogy a finomnak vélt vanília aroma egy, a hódok végbelében található anyagból készül. Ezt az anyagot a nőstény hódok párzás céljából termelik. Biztos, hogy ezek után is szeretnél aromát használni a főzéshez?

BRUTÁL ÖSSZETEVŐK, AMIT MINDEN NAP MEGESZÜNK!

A gyümölcslevek színezékét szintén egy nem túl gusztusos állatkából, a bíbortetű elnevezésű rovarból készítik. Az élelmiszerekben korlátlan mennyiségben engedélyezett cisztein nevű ízfokozót – amely a pizzákban is megtalálható –pedig az emberi hajból nyerik ki, ugyanis így sokkal olcsóbb az előállítása.

Továbbá Tomi videójából azt is megtudhattuk, hogy a karnaubaviaszt egy Brazíliában őshonos pálma leveleiből vonják ki, és ezzel fényesítik az élelmiszereket, például az almákat is.

Tokár Tomi hűen önmagához humorral zárta videóját:

„Nagyon remélem, hogy meghoztam az étvágyat, és mostantól sokkal nagyobb élvezettel nyelitek majd le a hódok segg mirigyének váladékát…"

- jegyezte meg humorosan @tokartomi.

Ne hagyd ki!