Így még nem láttad a Tokár-családot - ifaktor
Tokár Tomi, felesége és kisgyerekük karácsonykor

Tokár Tomi és felesége, Dóri egy aranyos Tiktok-videóban mutatkoztak be követőiknek. Dóri többnyire, olyan tartalmakat oszt meg a platformon, amelyen csak ő szerepel, de most nemcsak férje, de kisgyerekük is csatlakozott a videóhoz.Kicsit közelebbről megismerhetjük a Tokár családot. Tomi és Dóri TikTokon mutatkoztak be és pár jellemvonást is leírtak magunkról, mindezt a horoszkópjukkal együtt. A TikTok-videóban még kisgyermekük is feltűnik egy pillanatra.

A bejegyzésből kiderül, hogy Tomi szűz csillagjegyű, logikus, rendmániás. Dóri egy igazi harcos oroszlán, aki mindig többet akar. Első közös gyermekük, Andris pedig egy intellektuális ikrek, aki nagyon jó megfigyelő. A bejegyzés nagyon aranyosra és viccesre sikeredett. Reméljük több ilyen tartalmat is láthatunk a jövőbe a Tokár családtól.

@vezerpiskota Ismerj meg minket - ✨ horoszkóp kiadás ✨ #foryou #nekedbe #magyar #horoszkóp #nekedbelegyen @tiktokartomi ♬ eredeti hang - VEZÉRPISKÓTA

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!