Tokát Tomi elvesztette a játékot, ez lett a büntetése - ifaktor

A népszerű influenszer, Chloe legújabb YouTube-videójában láthatjuk, ahogyan férjével vakteszten hasonlítottak össze különböző csokoládékat cukormentes és cukros verzióikkal.


A videójukat játékoskeretek közé helyezték és hogy emeljék a tétet, aki rosszul teljesített a csoki tippelős feladatban, annak egy előnytelen szelfit kellett kihelyeznie saját közösségi oldalára.

A felvétel roppant szórakoztatóra sikeredett, hiszen Chloe férje, Tomi nagy önbizalommal állította a cukormentes csokira, hogy biztosan az a cukros. Természetesen a félre tippelések itt még nem értek véget, úgy tűnik sokkal nehezebb ma már megállapítani melyek a cukormentes termékek, mint korábban.

Annyit elárulunk, hogy Tomi bukta a játékot, így tőle várhatjuk az előnytelen fotókat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!