Tokár Tomi hatalmasat esett fotózás közben - ifaktor
Tokát Tomi egy szamár mellett áll

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi Instagram-oldalán egy közös fotót osztott meg feleségével, Kovács Dórival, amin egy réten fotózta őket egy profi fotós és érdekes kép született belőle.


Tomi elárulta posztjában, hogy a fotós kérése az volt, hogy szaladjanak a fényképezőgép felé kedvesével, aminek egy óriási esés lett a vége és szerencsére ezt a pillanatot pont meg is örökítette a fotós.

A képen látszik, ahogy Tomi nagyot zuhan a föld felé közelítve és közben Dórit is húzza maga után, hiszen kézen fogva futottak.

„>>Fussatok felém, az nagyon jól néz majd ki a fotón!<< Okéé!!! Azóta is őrzöm a fotózás emlékét"

– írta Tomi bejegyzésében.

A műsorvezető képe alatti kommentek közül észrevettük, hogy nem egyedi eset a bakiparádé fotózás közben, hiszen Dobó Ági is egy igen szórakoztató történetet mesélt el a komment szekcióban.

„Sírok 🤣🤣🤣...nálunk van a párja ennek a fotónak, csak ott futott az egész család a mezőn a kamera felé, mert olyan jól néz ki, és épp csak azt nem vettük észre, hogy a Ninit húzzuk a neki nyakig érő pitypangok között 😂😂😂 azota is szakadok, ha a fotóra gondolok, amin megláttuk mi történt"

– mesélte Ági hozzászólásában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!