Tokár Tomi nosztalgiázott, felesége viccelődött az Instán - ifaktor
Kovács Dóri és Tokár Tomi fotózáson

A műsorvezető Tokár Tomit és kedvesét Kovács Dórit már ismerhetjük humoros oldalukról. Legújabb posztjaikban azonban Tomi komolyabb hangnemet ütött meg, míg kedvese viccelődött közösségi oldalán.


Tomi legújabb Instagram-bejegyzésében egy négy évvel ezelőtti esküvői fotózásról emlékezett meg, amin Dórival vettek részt egy nagyon hideg téli napon a Balatonnál. A fotó magáért beszél, a pár gyönyörűen fest rajta és a háttérben a befagyott Balaton csak tetézi a látványt.

„Ettől a csóktól még a Balcsi is felolvad. Életünk első "majdnem" esküvőjén mondtuk ki először az Igent pontosan 4 évvel ezelőtt a Balaton jegén. De olyan erős a szerelmünk, hogy azóta tó lett belőle"

– írta közösségi oldalán Tokár Tomi.

Persze jöttek is sorban a lájkok a romantikus képre, több mint tízezer ember kedvelte Tomi képét. Nem csoda, hisz tényleg varázslatos látvány nyújtanak Dórival.

Ezzel egyidőben Dóri egy sokkal humorosabb képpel lepte meg követőit Insta-oldalán, amin megpróbálta magát abból a szögből lefotózni, ahogyan gyermeke, Andris láthatja őt. Mindeközben kezében egy táblát tartott, amin ez állt:

„Rossz napod van? Ilyenkor gondolj arra, milyen szögből lát a babád"

- olvasható a táblán a felirat.

A poszt ide kattintva látható.

Tomi és Dóri humora is abszolút megkérőjelezhetetlen, nem véletlenül érkezett erre a képre is közel 20 ezer kedvelés.

Köszönjük a párosnak, hogy együtt és külön-külön is szórakoztatnak minket!


Ne hagyd ki!