Tokár Tomi újra Párizsba vágyik - ifaktor
Tokár Tomi és felesége rózsaszín ruhában a Duna parján

De nem is akárhogy. A műsorvezető, Tokár Tomi egy régebbi közös fotót osztott meg feleségével, Kovács Dórival, ami Párizsban készült. A kijárási korlátozások és a szűkös utazási lehetőségek már sok influenszer türelmét próbára tették.


Tokár Tomi legújabb Instagram-posztjában egy bájos fotót osztott meg kedvesével, ami az Eiffel torony lábainál készült. Bejegyzésében még Hero – Párizs című dalból is idézett, ami abszolút illett a megosztott fotóhoz.

A műsorvezető kicsit nosztalgikus hangulatba került a kép látványától és elmesélte nekünk azt is, hogy milyen szerencsétlenül járt egy étteremben a rossz étel kiválasztása miatt, amiért még a szomszéd asztalnál ülők is kinevették. Ezen persze felesége, Dóri is jót mosolygott akkor.

Reméljük, hogy a páros is és mi is hamarosan már utazhatunk hasonló csodálatos helyekre, mint amilyen Párizs is.

„Úgy elvinném Párizsba, készülhetne pár insta,
felmásznánk a toronyba, és ennék megint csigát abban az étteremben, ahol kiröhögtek a szomszéd asztalnál, mikor kikértem a legundorítóbb kaját, amit valaha ettem és két falat után azt hittem rosszul leszek, mire Dóri is kiröhögött"

– olvashatjuk Tomi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!