Tokár Tomiék családja újabb taggal bővült - ifaktor
Tokár Tomi és kisfia, Tokár András Villám.
A Fókusz műsorvezetőjének kisfia, Tokár András Villám egy kiskutyát kapott édesapjától, aki a bejegyzés szerint csak nagy nehezen egyezett bele az új jövevénybe.


„Megtarthatom apa? Most erre mit lehet mondani? Üdv a családban Morzsi! Rengeteg kaland vár ránk, de nyugi nyugi, alaposan dokumentáljuk majd a kis eleven új családtagunk életét! hestegmorzsi"

– írta Tokát az Instagram-oldalán.

Ahogy vélhetően már ti is rájöttetek az kiskutya nem igazi, és csak egy – megszokott – poén volt Tomitól. Annak ellenére, hogy fotókon ez egyértelműnek, mégis akadt, akit félrevezetett és megkérdezte, hogy: „ez milyen kutya?".

Mellesleg Tokár Tomi és Kovács Dóri kisfia harmadik nevét, Villámot a következő történet inspirálta: aznap este, amikor a gyermek érkezett, egy villám csapott be a házukba, amitől elment az áram Tokárék garázsában, így amikor indultak volna be a kórházba, nem tudták az elektromos garázsajtót kinyitni. Ezért döntöttek úgy, hogy a gyermek fantázianévként megkapja a Villámot is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!