Tolvai Reni egészséges desszertet népszerűsít - ifaktor

Az énekesnő, Tolvai Reni közösségi oldalán egy videóban mutatta meg, hogyan készíti el az egészséges mini pitéket, amiknek köszönhetően karácsonykor is bűntelenül desszertezhetünk.


Reni videójában lépésről lépésre megmutatja követőinek, hogyan tudnak egészséges desszertet sütni és ennek köszönhetőn a szervezetünket sem terheljük le.

„Karácsonyi egészséges Mini Piték
Hogyan tudunk karácsonykor úgy sütni finomságokat, hogy azok ne legyenek megterhelőek sem a szervezetünknek sem az alakunknak, de mégis elkepesztően ízletesek maradjanak? Ez nagyon egyszerű, en Herbalife termékekkel tettem tápanyag dúsabbá a süteményeim, magasabb rost tartalom, sokkal több és minőségibb fehérje tartalommal és nem utolsó sorban jelentősen kevesebb kalóriával per adag. így mondhatom, hogy büntetlenül fogunk karácsonykor sütizni, természetesen a mennyiségre figyelve. Ezt a szuper receptet a Herbalife Karácsony szakácskönyvből készítettem, ami most már nektek is elérhető, kérjetek a tanácsadóitoktól
A video végen csatoltam a receptet. Nagyon boldog ünnepeket nektek, remélem tetszik"

– írta Reni Instagram-oldalán.

A videónak nagy sikere lett. Több mint 14 ezer ember nézte meg és rengetegen köszönték meg Reninek a szuper receptet.

Köszönjük az énekesnőnek a fantasztikus recept ötletet!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!