Tolvai Reni egészséges desszertet népszerűsít - ifaktor
Tolvai Reni kutyájával ül a karácsonyfa előtt

Az énekesnő, Tolvai Reni közösségi oldalán egy videóban mutatta meg, hogyan készíti el az egészséges mini pitéket, amiknek köszönhetően karácsonykor is bűntelenül desszertezhetünk.


Reni videójában lépésről lépésre megmutatja követőinek, hogyan tudnak egészséges desszertet sütni és ennek köszönhetőn a szervezetünket sem terheljük le.

„Karácsonyi egészséges Mini Piték
Hogyan tudunk karácsonykor úgy sütni finomságokat, hogy azok ne legyenek megterhelőek sem a szervezetünknek sem az alakunknak, de mégis elkepesztően ízletesek maradjanak? Ez nagyon egyszerű, en Herbalife termékekkel tettem tápanyag dúsabbá a süteményeim, magasabb rost tartalom, sokkal több és minőségibb fehérje tartalommal és nem utolsó sorban jelentősen kevesebb kalóriával per adag. így mondhatom, hogy büntetlenül fogunk karácsonykor sütizni, természetesen a mennyiségre figyelve. Ezt a szuper receptet a Herbalife Karácsony szakácskönyvből készítettem, ami most már nektek is elérhető, kérjetek a tanácsadóitoktól
A video végen csatoltam a receptet. Nagyon boldog ünnepeket nektek, remélem tetszik"

– írta Reni Instagram-oldalán.

A videónak nagy sikere lett. Több mint 14 ezer ember nézte meg és rengetegen köszönték meg Reninek a szuper receptet.

Köszönjük az énekesnőnek a fantasztikus recept ötletet!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!