Tolvai Reni: Hálás vagyok, hogy tíz éve bizalmat szavaztak nekem az emberek - ifaktor

A Megasztár tíz évvel ezelőtti győztesének, Tolvai Reninek rengeteg fantasztikus változás történt az életében. Ezekről, párkapcsolatáról és karrierjéről beszélgettünk. Interjú Tolvai Renivel.


Hogy telnek a napjaid most a járványhelyzet óta?

Igazából most az új évben január óta nagyon beindultak a dolgok szerencsére. Elkészült az új dalom új videó klippel, ami most vasárnap fog debütálni. Ezen kívül millió felkérés érkezett és zajlik az élet, aminek nagyon örülök, mert iszonyatosan kemény éven vagyunk túl. Igyekeztem azért itthon lekötni magam, de nem sok lehetőségem volt. De köszönöm, most nagyon jól telnek a napok.

Tíz éve nyerted meg a Megasztárt. Ez Milyen érzéssel tölt el?

Hú. Ezzel kapcsolatban leginkább annyi, hogy nagyon hamar elrepült ez a tíz év. Észre se vesszük ahogy telnek a hónapok és az évek.

Hálás vagyok, hogy akkor bizalmat szavaztak nekem az emberek és hogy még mindig azt csinálhatom, amit szeretek. Ez nem minden embernek adatik meg. Ez egy hatalmas kincs.

Andrással azóta is együtt vagytok. Mi a titkotok?

Érdekes, hogy mindenki ezt kérdezi. Igazából nincs titok.

Nagyon jól megvagyunk, ha van probléma akkor azt megbeszéljük és megoldjuk.

Szerintem semmi extra titok nincsen. Lehet, hogy az nagy előny, hogy ugyan abban a szakmában vagyunk. Így könnyebben megértjük egymást. Jobban elfogadjuk a másikat és igazán át tudjuk élni egymás sikereit is. Na meg persze a szeretet. Az nem elhanyagolható.

A követőid már láthatták, hogy egy sminkmárka sminkversenyére felkértek mentornak. Izgatott vagy?

Már nagyon régóta készülök arra, hogy történjen egy ilyen az életemben. Nekem nagyon nagy szenvedélyem a sminkelés. Magamat fejlesztem. Az összes fellépési vagy televíziós szereplési sminkemet magamnak szoktam elkészíteni. Az amatőr kategóriát kaptam meg, aminek külön örültem, mert én sosem tanultam profik által a szakmát. Amikor jött a felkérés, annyira boldog voltam, hogy azt elmondani se tudom. Nekem ez egy nagyon nagy lehetőség. Valószínűleg az én kategóriámba fognak a legtöbben jelentkezni, mert sokkal több hobbi sminkes van, mint profi. Szerintem ez motiválja is őket, hogy amatőrök is indulhatnak. Sokan már be is küldték a munkájukat és rengeteg ügyes sminkes van. Nagyon izgatottan várom, hogy hogy fogom eldönteni a top három versenyzőt. Elég nehéz lesz, de igyekszem majd jó döntést hozni.

Mit tanácsolnál azoknak a fiatal tehetségeknek, akik most szeretnének indulni tehetségkutató műsorba?

Azt, hogy ha picit is érzik magukban azt a képességet és vágyat, hogy egy ilyen komoly megmérettetést kipróbáljanak, akkor egy pillanatig se gondolkozzanak rajta.

Tiszta szívből adjanak bele mindent és vágjanak bele, mert ez egy óriási lehetőség karrier építésre.

Nagyon nehéz ma már tehetségkutató nélkül kitűnni vagy feltörni. Mindenképp a tehetségkutatókat ajánlom. Én rengeteget köszönhetek neki.

Mik a terveid a jövőt illetően?

A fél éves tervem, hogy elkészítsem a nagy lemezemet és ezt szeretném megkoronázni végre egy szuper koncerttel. Illetve, hogy lehessen újra rendszeresen koncerteket tartani. Az nagyon hiányzik.

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!