Tolvai Reni megelégelte a beszólásokat – ezúttal visszaszólt - ifaktor
Tolvai Reni feszülős ruhában áll egy vonat előtt

Az utóbbi időben sokszor beszámoltunk róla, hogy a hazai közösségi média sztárjait egyre több bántás éri egy-egy posztjuk kapcsán a komment szekcióban. Sztárjaink között van, aki nem vesz róluk tudomást és van, aki kiáll magáért és visszaszól. Így tett Tolvai Reni is nemrég Instagram-bejegyzése alatt.


Az énekesnő legújabb bejegyzésében egy videót töltött fel magáról, amin épp egy szexi, rózsaszín latex ruhában táncolgat a tükör előtt. Természetesen itt is akadt olyan ember, akinek ez nem tetszett és ki is nyilvánította véleményét.

A kommentelő azóta már törölte hozzászólását, azonban mi még pont elcsíptük, ahogyan ezt a megjegyzést fűzte Reni videójához:

„Hogy lehet ennyire unatkozni??"

– kérdezte Renitől egy hozzászóló, amire az énekesnő frappánsan válaszolt.

„ugyanannyira, mint kisbaba mellett kötekedni az interneten"

– válaszolta a kommentelőnek Reni, aki a hozzászóló profilképéből láthatta, hogy kisbabája van az illetőnek.

Reni kommentje továbbra is megtalálható a poszt alatt, így feltételezzük, hogy a hozzászóló hölgy törölhette ki saját kommentjét a videó alatt.

A kommentek formájában történő piszkálódás egyértelműen megsokszorozódott az utóbbi egy évben, ami talán a járványhelyzet okozta stressznek is lehet a következménye. Mindenesetre mi abszolút megértjük, hogy közszereplőink már nem hajlandóak csöndben ülni és kiállnak magukért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!