Tom Felton 20 év után nézte meg újra a Harry Potter első részét - ifaktor
Tom Felton egészen két évtizedet várt vele, hogy ismét megnézze a karrierjét beindító első részt.

Draco Malfoy-ként nyolc részén keresztül volt Harry legnagyobb iskolai ellensége, Tom Felton mégis akkor érzékenyült el, amikor Daniel Radcliffe-et meglátta a filmvásznon. Már pár nappal korábban is töltött fel egy videót, amiben a Bölcsek köve első 11 percét és 11 másodpercét nézte meg, és közbe kommentárokat fűzött hozzá. Ezt folytatta, de ezúttal a könnyeivel küszködve, nem ment olyan könnyen a kommentálás.

„ A premier óta nem láttam, fogalmam sincs mi fog történni, igazából most látom először"

– mondja izgatottan az Instagram- videóban Felton, miközben nézi a filmet.

A brit színész egyébként is sokat nosztalgiázik, és rendre képeket, videókat oszt meg követőivel, a filmsorozattal kapcsolatban. Érthető a kötödés, hiszen gyerekként belecsöppenve, nem lehetett könnyű feldolgozni a hirtelen jött világhírnevet, de mégis elmondható, hogy lehet az egész eddigi élete máshogy alakult volna, ha nem találja meg ez a szerep.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!