Tom Hiddleston mesélt az új Loki filmről - ifaktor

Június 6-án jelenik meg a Marvel karakter Loki új sorozata Erről beszélt bővebben az őt alakító színész, Tom Hiddleston.


A rajongók már szinte döngetik a képzeletbeli kapukat az új sorozat kapcsán és rengeteg kérdés kering az interneten arról, hová tűnt Loki a „Bosszúállok: Végjáték" című filmben. Ezeket a jól megalapozott találgatásokból és kérdésekből válaszolt néhányra Hiddleston.

A színész elmondta, hogy Loki, Thor örökbefogadott testvére most egy olyan helyen találja majd magát, ahol magányosnak érzi magát és teljesen önmagán kívül lesz. „Nagyon izgalmas lesz, hiszen eddig az összes filmben, Loki mindig kontrolláltnak és magabiztosnak tűnt. Mindig tudta, hogy milyen kártyák vannak a kezében és hogy azokat hogyan játssza ki.

Az új Loki sorozatban egy teljesen új valójában láthatjuk majd a karaktert, ahol szinte minden van számára, csak éppen jóság boldogság és öröm nincs.

Az új Loki-sorozat Június 6-án érkezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!