Tom Holland és Zendaya kapcsolata felrobbantotta a TikTokot - ifaktor

Egy ideje már ment a találgatás a két színész rajongótáborában, hogy talán összejöhetett a pár a való életben is. Most azonban képek támasztották ezt alá. Tom Holland és Zendaya bizony csókolóztak.


Egy autóban csókolózott a páros, amit egy lesifotós örökített meg és a Page Six címlapján láthattuk először, és ide kattintva láthatod is. Azóta az internet felrobbant és mindenhol csak ezeket a képeket láthatjuk. Még a TikTokon is.

A rajongók egyértelműen mindenki értésére adták, hogy imádják a párost és semmit sem vártak jobban, mint azt, hogy az életben is egy párt alkossanak a fiatalok.

@basic__fangirl

I’ll never survive this era I love them so much #fyp #tomholland #tomholland1996 #tomandzendaya #zendaya #zendayacoleman #weekendtrip #spiderman

@mylifeasabigailee

POWER COUPLE!! 😍🥺 #tomholland #tomholland2013 #zendaya #tomandzendaya #tomdaya #fyp #oliviarodrigo

@isabellasign

i’m so happy for them!! #tomholland #zendaya #spiderman #marvel

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szenzáció! A Farm VIP sorozatban fog felbukkanni egyik háromszoros olimpiai világbajnokunk

A Farm VIP első évada hatalmas siker volt a TV2 csatornáján. A második évad sem tartogat kisebb meglepetéseket, ugyanis egyik híres sportolónkat is láthatjuk majd a képernyőkön. Most fény derül rá ki lesz az.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!