Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat! - ifaktor
Újrahasznosított fürdőruha

Attól, mert valami újrahasznosított és környezettudatos, még közel sem garantálja azt, hogy rosszul nézne ki, a fürdőruhák tekintetében legalább is biztosan nem.


Amellett, hogy a környezettudatosság és a 'zero wasterkedés' 2021 egyik legtrendibb dolga, még a Földünknek is jót tesz. E tekintetben majdhogynem mindegy a belső motiváció. Mindegy, hogy azért vagy környezettudatosabb, mert trendi vagy azért, mert tényleg megszeretnéd óvni Földünket. Csak csináld!

Az Underwear Sea egy ideje már tengeri hulladékokból származó bikiniket árusít, melyekre a gyönyörű szó enyhe jelző, mindemellett a márkához társul az az eszme, amit darabjaikkal népszerűsíteni szeretnének, a környezetvédelem fontossága.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!