TOP 10 televíziós személyiség 2020-ban - ifaktor
tévénézés

Íme, ők nyerték el annak a címét, hogy felkerüljenek a TOP 10 televíziós személyiség listájára: Járai házaspár, Feke Pál, Puskás Peti, Tóth Andi, Hámori Barbara, Csobot Adél és Istenes Bence, Gáspár Győző, Stohl András, Hajdú Péter, Molnár Áron- noÁR.


A Járai házaspár, azaz Máté és Kíra a Nyerő Párosban és az Életünk történetében való szereplésükért, kerülhettek fel a listára. Mindkét műsorban nyíltan vállalták nyitott házasságukat, elveiket és gondolkodásmódjukat.

Ami Feke Palit illeti, talán nem láttunk idén nála szórakoztatóbb tévés szereplőt, az A Konyhafőnök VIP műsora néha már átváltott Pali önálló showjává.

Az év talán legnagyobb meglepetése volt Puskás Peti, amikor felfedte ő van az Álarcos énekes legszexibb maszkja alatt, megtévesztve ezzel mindenkit.

Habár Tóth Andi második helyezett lett a Sztárban sztár vetélkedőjében, mindenképpen ő volt a műsor éke, aki tehetségével és átalakulásaival elkápráztatott mindenkit. A 21 éves énekesnő személyisége igen megosztó, az azonban biztos, hogy a bulvár le sem veszi róla a szemét, Andi mindegy mit csinál, abból sztori lesz.

Hámori Barbara neve hallatán talán sokan nem tudják ki is ő. Azonban méltán foglal helyet a listán, a Drága örökösök alkotónője elérte, hogy a műsor nézettsége mindenki várakozásait felülmúlja.

Talán nem kell megmagyaráznunk Csobot Adél és Istenes Bence miért kapott helyet a listán. Vajon mi ütött nagyobbat a közös Sowieso dal feldolgozása vagy az Álarcos énekesben való közös szereplésük?

Gáspár Győző neve örökké a köztudatba égett, közel két évtizede van már jelen a televíziózásban és a bulvárban. Mindig csinál valamit, ami miatt újra terítékre kerül. Jelenleg a Való Világ 10 háttérműsorát vezeti.

Stohl András a lista következő szinte már polihisztora- talán azért itt még nem tartunk. Tény azonban, hogy András karrierútja igen szerteágazó volt és jellemző rá, hogy figyelme egyszerre több különböző munkára összpontosul, legyen az műsorvezetés, színészkedés, SZFE.

Hajdú Péter a Life TV-n halmoz sikert sikerre, vagyis nézettséget nézettségre. A fiatalok körében az ő műsora az egyik legnézettebb a csatornán.

Molnár Áronnal méltóképpen zárjuk sorainkat. A Junior Príma-díjas színész bemutatkozott már Zebraként az Álarcos énekesben, de láthattuk az A mi kis falunkban is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!