Top 4 film, amiket a TV-ben nézhetsz Mindenszentekkor - ifaktor
Top 4 film, amiket a TV-ben nézhetsz Mindenszentekkor

Bár ez a nap nem a szórakozásról szól, hiszen Mindenszentek napján a keresztény egyház ünnepnapján, a már eltávozott lelkekről emlékezünk meg. Ilyenkor gyertyát gyújtunk, temetőbe megyünk és újra gyászolunk. Mi azonban összegyűjtöttük, hogy milyen filmeket érdemes ezen a napon a TV-ben megnézni, ha túl vagyunk a nap nehezebb részén.


A szív bajnokai

Ezt a filmet az RTL Klub csatornáján nézheted meg ma délután, 14:55-kor. 2009-ben készült amerikai sport/filmdráma, amit Sandra Bullock zseniális alakítása teszt tökéletessé.

A miniszter félrelép

A sort egy magyar remekművel folytatjuk, amiben igen komoly szereplői gárda látható. Az 1997-es filmben olyan színészek bukkannak fel, mint például: Koltai Róbert, Kern András, Dobó Kata, Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya, Kamarás Iván és még sokan mások. A miniszter félrelép című vígjáték 1990 után a magyar filmgyártás legnézettebb alkotása lett, így mi is csak ajánlani tudjuk. Ma délután a Tv2 csatornáján 13:25-től láthatod.

Harry Potter és az azkabani fogoly

A Harry Potter az a klasszikus, amit kortól és évszaktól függetlenül bármikor tudunk élvezni. Ma délután a Viasat 3 csatornáján 15:50-től megnézheted a filmsorozat harmadik részét, ami a Harry Potter és az azkabani fogoly címet viseli.

Szex és New York

Listánkat egy olyan filmmel zárjuk, aminek a sorozatbeli folytatását már alig bírjuk kivárni. Így ha nagy Szex és New York rajongó vagy, akkor mindenképp olthatod a sorozat utáni szomjadat a film első részével, amit ma este 18:00-kor láthatsz az RTL ll csatornáján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!