Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink 2020-ban - ifaktor
világító Best felirat
Bár még csak szenteste van, újév napja is vészesen közeledik. Ilyenkor a legtöbben a legtöbben számot vetünk arról, mit és hogy csináltunk idén. Mi is ezt fogjuk most tenni. Következő összeállításunkban megmutatjuk, melyik volt az az öt cikkünk, amit a legjobban szerettetek.


Nem Hegyes Bertalan lesz Gelencsér Tímea párja a döntőben?

Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan

ifaktor.hu

Az első helyett Gelencsér Timi humoros Instagram-bejegyzésből írt cikkünk zsebelte be. A műsorvezető azzal élcelődött, hogy lecseréli táncpartnerét, Bercit a Dancing with the Stars döntőjére – azóta persze tudjuk, hogy együtt táncoltak a fináléban is, amit végül meg is nyertek.

Gyönyörű Nagy Alekosz új kedvese – véleménye szerint már a tulajdona

Nagy Alekosz

ifaktor.hu

Egykor lehet, hogy megnyerte a Való Világ negyedik szériáját, ezen a listán viszont „csak" második lett Nagy Alekosz. A cikkben az egykor VV vezetéknevet viselő valóságshow-hős mellett – akkoriban új – barátnője volt a főszereplő.

Berki kiszabadult: azonnal törvényt szegett

Berki Krisztián és családja

ifaktor.hu

Harmadik legfelkapottabb cikkünk alanya rengeteg okot ad általánosságban is arra, hogy írjanak róla a különböző bulvárral foglalkozó médiumok. Dobogós cikkünkben arról számoltunk be, hogy Berki Krisztián a Celebcella című műsorból való kiszabadulása után szinte egyből törvényt szegett motorjával.

VV Mercédesz az első nap megszegte ígéretét

VV Mercédesz

ifaktor.hu

A negyedik helyen egy olyan cikk végzett, amelyben a Való Világ 10 egyik olyan versenyzője szerepelt, akit azóta már lehet, el is feledtünk, hiszen mindössze 3 nap töltött a luxusbörtön falai között. Hogy ki ő? Nem más, mint a nagy „ígéretszegő", VV Mercédesz.

A kollagén tényleg a nők csodaszere?

ifaktor.hu

Képzeletbeli listánk ötödik helyére egy olyan cikkünk érkezett meg, melyben a kollagénról ás annak jótékony hatásairól számoltunk be. Furcsa egy internetes és televíziós sztárokkal foglalkozó portálon, igaz? Mi is éreztük, pont ezért azokat a celebeket is megemlítettük a cikkben, akik rendszeresen használják ezt a „csodaszert".

Ne hagyd ki!