Topp Dorina jógapózt népszerűsít közösségi oldalán - ifaktor
Topp Dorina fehér ruhában

A népszerű vlogger, Topp Dorina legújabb Instagram-bejegyzésében egy különös jógapózt mutatott meg követőinek, aminek hasznos hatásait is elárulta.


A közösségi média felületeit újabban elöntötte a sztárok jóga imádata, ami nem lehet véletlen, hiszen a járványhelyzet okozta szűkös sportolási lehetőségeink mellett tökéletesen megoldható az otthoni jóga gyakorlása.

Topp Dorina egy különleges Sirsana névre hallgató pózt mutatott be, aminek számos jótékony hatását is elárulta. Követői hálásak neki az inspirációért, páran Dorina hatására vágtak bele a sport kipróbálásába.

„Sirsana, az ászanák kiralynője👐
Számtalan jótékony hatással bírnak testünkre a fordított testhelyzetek gyakorlása✨ ha félsz tőle, fordulj egy jóga tanárhoz🤗 hidd el, nem fogod megbánni, nagyon jó érzés folyamatosan feszegetni a határaidat 🙈 egy egy ilyen póz fejleszti a koncentráció képességünket is, így arra is megtanít, hogy egy kis időre is csak magaddal foglalkozz, érezd tested minden rezgését"

– írta közösségi oldalán Dorina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!