Topp Dorina jógapózt népszerűsít közösségi oldalán - ifaktor

A népszerű vlogger, Topp Dorina legújabb Instagram-bejegyzésében egy különös jógapózt mutatott meg követőinek, aminek hasznos hatásait is elárulta.


A közösségi média felületeit újabban elöntötte a sztárok jóga imádata, ami nem lehet véletlen, hiszen a járványhelyzet okozta szűkös sportolási lehetőségeink mellett tökéletesen megoldható az otthoni jóga gyakorlása.

Topp Dorina egy különleges Sirsana névre hallgató pózt mutatott be, aminek számos jótékony hatását is elárulta. Követői hálásak neki az inspirációért, páran Dorina hatására vágtak bele a sport kipróbálásába.

„Sirsana, az ászanák kiralynője👐
Számtalan jótékony hatással bírnak testünkre a fordított testhelyzetek gyakorlása✨ ha félsz tőle, fordulj egy jóga tanárhoz🤗 hidd el, nem fogod megbánni, nagyon jó érzés folyamatosan feszegetni a határaidat 🙈 egy egy ilyen póz fejleszti a koncentráció képességünket is, így arra is megtanít, hogy egy kis időre is csak magaddal foglalkozz, érezd tested minden rezgését"

– írta közösségi oldalán Dorina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!