Topp Dorina üzent kritizálóinak - ifaktor

Az utóbbi időben számos influenszert és online tartalomgyártót támadtak be a kommentelők, különböző fogásokat keresve rajtuk. Újabban a filterek és a szerkesztések ellen kampányolnak a rajongók. Topp Dorina nekik üzent.


Dorina legújabb Instagram-bejegyzésében egy négy fotóból álló sorozatot osztott meg magáról, amit egyáltalán nem szerkesztett meg és filter sincs rajta. Ezekkel a képekkel azoknak szeretett volna üzenni, akik szerint minden influenszernek muszáj szerkesztenie a képein, hogy jól nézzen ki.

Az influenszer a no filter needed hashtaget használta, ami egyértelműen arra utal, hogy neki nincsen szüksége filterekre se szerkesztésre. És igaza is van, fotóin gyönyörűen fest mindenféle retusálás nélkül is.

„Ezt a képet azoknak küldöm, akik szerint mi bloggerek, szétretusáljuk a képeinket"

– írta közösségi oldalán Dorina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!