Majdnem a Star Wars főszereplője lett Toppler Dorina - ifaktor
Toppler Dorina egy Star Wars-os paletta kapcsán fejtette ki a véleményét minden idők egy legnépszerűbb filmsorozatáról, amely mellé még egy személyes történetet is megosztott.


Dorina elmondta, hogy náluk az egész család óriási Star Wars fan, majd leírta, hogy körülbelül 5-6 évvel ezelőtt a hivatalos open castingon is járt Angliában a főszerepért, ahol egészen sokáig eljutott. Végül nem kapott szerepet az űroperában, de a rajongás ettől még megmaradt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!