Toppler Dorináról igencsak merész kép készült horvátországi nyaralásán - ifaktor

A közkedvelt influenszer Toppler Dorina láthatóan élvezi, ha nem mindennapi sportoknak hódolhat. Így tett mostani nyaralásán is.


Az emberek nagy része igyekszik megválogatni, hogy mire is áldozza szabadideje nagy részét, hiszen mai rohanó világunkban fontos a kikapcsolódás, amit a legtöbben minőségi idővel szeretnének tölteni.

Vannak, akik a lazítósabb, pihentetőbb programokat kedvelik, ám influenszereink sokszor nem riadnak vissza különlegesebb tevékenységektől sem.

Így volt ezzel Toppler Dorina is, aki horvátországi nyaralása során a kajakozást választotta. Dorinát első fotóján egy csodálatosan szép sziklás vízesés alatt láthatjuk és szemmel láthatóan nagyon élvezi az evezést. Második képe már annál merészebb. Éppen egy másik vízzuhatag tetejéről lökik le a kajakkal. A látvány mindenképpen izgalmas és félelmetes is egyben.

Itthoni időjárásunk esőssé válása miatt csak azt mondhatjuk, hogy szívesebben lennénk vizesek egy hasonlóan szép helyen Dorináékkal. További kellemes nyaralást kívánunk nekik!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!