Török Ábel megkísérelte a lehetetlent legújabb videójában - ifaktor
Új videóval jelentkezett YouTube-csatornáján Török Ábel. Ebben egy olyan kihívást próbált meg teljesíteni, amit sokan lehetetlennek tartanak.

A feladat egy nápolyi pizza elkészítése volt, amit szinte lehetetlennek tartanak, hogy kivitelezni lehessen hétköznapi otthoni sütővel. Ábel úgy döntött, hogy tesz egy kísérletet.

A problémát az jelenti, hogy egy otthoni elektromos sütő egyszerűen képtelen olyan hőfokon sütni, mint egy kemence. Ábel próbálta meghekkelni a „rendszert" és ezáltal elkészíteni egy tökéletes nápolyi pizzát.

A youtuber tíz évet élt Olaszországban, úgyhogy valamilyen fogalma van róla, hogy milyen is az igazán jó pizza. És hogy vajon sikerült-e véghezvinnie a lehetetlent? A videóból kiderül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Új reality-t indít a LifeTV

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!