Tóth Andi: „A lényeg, hogy minél több pénzt kiszedjenek” - ifaktor
Tóth Andi a LifeTV reggeli műsorában az Ébredj velünkben beszélgetett Ábel Anitával és Csonka Andrással a legújabb dalával (Ébressz fel) kapcsolatban, azonban más témák is szóba jöttek.


Ábel Anita rögtön azzal a kérdéssel kezdte a beszélgetést, hogy tudja-e Andi, hogy mennyire tehetséges, amelyet az énekes nem győzött meghálálni, de végül azt válaszolta, hogy: „néha tudom". Ábel ezután az X-Faktorról kérdezte, amelyet nagyon fiatalon, mindössze 15 évesen nyert meg.

Elmondása szerint a „Faktor" megnyerése után sokan voltak körülötte, akik segítették, de utóbb kiderült sokan csak azért voltak mellette, mert minél több pénzt ki szeretettek volna szedni belőle – mostanra ezekre az emberekre nem számít. Noha makacs személyiségnek vallja magát, amellyel tisztában van, de nem fog mások kedvéért megváltozni, így – ugyan rosszul esnek neki a negatív vélemények – az sem érdekli, mit gondolnak róla az emberek.

Andi úgy érzi, hogy egyébként is mindenki csak a celeb Tóth Andit látja – amire rá is játszik –, de a zenéből nem tud megélni, mivel nem érdekli az embereket annyira, mint egy-egy botránya. Azért is influenszerkedik és azért szerepel tévéműsorokban, hogy a zenei munkásságát tudja finanszírozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!