Tóth Andi bevallotta kihez menne hozzá szívesen feleségül - ifaktor
Andi Instagram-oldalán árulta el, hogy az egyik kedvenc filmjének főszereplőjét és egyben rendezőjét nem utasítaná vissza, ha megkérné a kezét.

Az énekesnő A rettenthetetlen című Oscar-díjas alkotást ajánlotta követőinek, aminek nézése közbe ő az elejétől a végéig képes bőgni. Majd kitért arra is, hogy egyébként hozzá kéne mennie feleségül Mel Gibsonhoz.

„Ha van film amin az elejétől a végéig bőgni akartok: A rettenthetetlen🔥
Hozzá kéne menni Mel Gibsonhoz ..
💍"

– írta Instagram-bejegyzésében Tóth Andi.

A világsztár egy igazi hőst William Wallace-t alakít a saját maga által rendezett filmben, ami mind színészként, mind a kamera mögött pályafutása talán eddigi legnagyobb sikere volt.

Mivel a film 1995-ben készült, amikor Tóth Andi még meg sem született, ezért nem sok esélye lett volna az akkori Mel Gibsonnál. Úgyhogy, ha az énekesnő nem az idősödő színészhez szeretne hozzámenni, akkor valahogy vissza kellene mennie az időben, ami viszont már egy másik film sztorija lenne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!