Tóth Andi csúnya sérülést szerzett a Dancing with the Stars című műsorra való felkészülésén - ifaktor

A közkedvelt énekesnő, Tóth Andi már el is kezdte őszre a felkészülést táncpartnerével, Andrei Mangrával, hogy a Dancing with the Stars műsorra a legjobb formájukban legyenek, ám erre nem számított.

Andiék a lehető legkeményebben gyakorolják a táncot és egyik Instagram sztorijából tudtuk meg, hogy a próbák néha igencsak fájdalmas sérülésekkel is járnak, ám a legjobb eredmény érdekében nincs elég magas ár.

A legutóbbi próbájukon Andi hasán felszakadt a bőr, ami valószínűleg még a későbbiekben is nyomot fog hagyni.

Az énekesnő persze próbál ezen is túllendülni, hiszen kapva kapott az alkalmon, amikor bekerülhetett a műsorba, nagy álmát váltva ezzel valóra. Vélhetőleg igencsak népszerű színfoltja lesz majd shownak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!