Tóth Andi durva beszólást kapott ,,Néztek” című számának Instagram-posztjához - ifaktor

A fiatal rapper énekes lány legújabb Instagram-posztjában, egy autóban saját számát énekli boldogan híresztelve sikerét, ám nem minden kommentelője van jó véleménnyel róla.


Tóth Andi népszerűsége már az egekbe szárnyal. Egyre több és több fiatalt fognak meg dalai, melyeknek szövegeihez leginkább ők tudnak kötődni laza stílusuk miatt.

Új Instagram-videójában közzéteszi, hogy „Néztek" című számát már több mint hárommillióan látták, ami nagy boldogsággal tölti el.

A kommentelők között újra megoszlanak a vélemények. Rengetegen számolnak be róla, hogy szinte éjjel-nappal ezt a dalt hallgatják és fantasztikusnak találják a szövegét.

Ugyanakkor van, aki másként vélekedik a dologról. Egy hozzászóló keményen fogalmazza meg véleményét Andiról:

,,De valahogy azt próbálom hinni ,hogy csak eltévedtél s valahogy most bármit bevállalsz neztek pénzek érdekében."

Amint látható, a hozzászóló meg van győződve róla, hogy Andit nem is igazán rajongói szórakoztatása érdekli, hanem abban az életszakaszában van, amikor inkább az anyagiasság, a pénz motiválja.

Mi Andi eddigi sikereihez csak gratulálni tudunk és annyit mondunk: csak így tovább!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!