Tóth Andi: Egyszerűbb meglátni a dekoltázsomat - ifaktor
Tóth Andi bőrszerkóban száll ki egy kocsiból

A népszerű énekesnő, Tóth Andi a LifeTV reggeli Bréking műsorában vendégeskedett és a műsorvezetőkkel való beszélgetése során Andi barátairól esett szó, akik az őt körülvevő botrányok közben is mellette álltak.


A műsorvezetőnő az énekesnőtől azt kérdezte, hogy amikor komoly botrány van Andi körül, akkor kikéri-e barátai véleményét, vagy hallgat-e rájuk. Andi válaszából megtudtuk, hogy igazán közel magához, csak öt embert enged, akik ténylegesen tudják, hogy milyen az énekesnő valódi énje.

Az énekesnő válaszát tovább fejtegette, amiből megtudtuk, hogy véleménye szerint azért ismerik az igazi Tóth Andit nagyon kevesen, mert egyszerűbb mindenkinek a dekoltázsát látni az ember helyett.

Ez alatt azt értette Andi, hogy sokak szemében ő csak egy központban szerepelni vágyó ember, amit így fogalmazott meg:

„Jaj az a kis mutogatós kis csaj, akinek nagy a szája is és a középpontban akar lenni"

– mondta Andi a beszélgetés során.

A beszélgetés végén Horváth Éva, aki szintén a Bréking műsor vendége volt, elárulta a műsorvezetőknek, hogy véleménye szerint Tóth Andi remekül csinálja, amit csinál, hiszen egy előadóművész nem lehet átlagos. Neki valamilyennek kell lennie, amit Andi remekül csinál Éva szerint.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!