Tóth Andi követői szerint lenézi az egyszerű embereket - ifaktor
Tóth Andi áll egy szürke háttér előtt

A népszerű énekesnő, Tóth Andi friss Instagram-posztját újonnan megjelent száma kapcsán osztotta meg, ám a kommentek között nem mindenki volt lelkes.


Az énekesnő boldog, hogy megjelenhetett legújabb száma, a „Vétkeztem", mely valóban egy érzelmes dal. Szól fájdalomról, megbocsátásról, megbántottságról, de talán a legfőbb üzenete, hogy hogyan is tudunk szembenézni önmagunkkal.

Andi egy napja Egerszalókon tölti szabadidejét és közzéteszi, hogy már meghallgatható legújabb száma. Ehhez rajongói sok sikert is kívánnak neki és sokaknak azért is tetszik a dal, mert tudnak kötni hozzá saját életük nehézségei miatt is.

Azonban a kommentelők között van olyan is, aki máshogyan látja Andi személyiségét és nem tudja párosítani a dalban elhangzottakkal. Véleményük szerint Andi fejébe szállt a hírnév és celebként már lenézővé vált. Van, aki szerint pedig eladta a lelkét a zenélés miatt és lemondott a tisztességes viselkedésről is.

A lány dalait is kritika éri: egy komment szerint a dalszövegeket alig lehet érteni és az énekesnő nem előre, hanem visszafelé fejlődik.

Mi csak kitartást és további sikereket tudunk kívánni Andinak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!