Tóth Andi lebuktatta az őt titokban alázó Tóth Gabit. - ifaktor
Tóth Andi fekete ruhában

A fiatal énekesnő Instagram-oldalán arról számolt be, hogy már közel egy éve tűri a Tóth Gabi online bántalmazásait, titkos alázásokat. Az X-Faktor egykori mentora most egy zárt Facebook-csoportban bírálta és illette negatív jelzőkkel Andit.


Korábban már beszámoltunk róla, hogy Tóth Gabi online bántalmazás áldozata lett, amikor még várandósan egy kommentelő a következőket írta neki:

"Remélem halva születik meg a gyereked"


Gabit nagyon megviselte az eset, éppen ezért felhívta a kommentelő munkaadóját, hogy beszámoljon róla milyen embereket alkalmaz. A telefonhívás után a kommentelőt ki is rúgták az állásából.

Gabi egy blogbejegyzés is írt az online bántalmazásról, melyet a linkre kattintva érhetsz el.

Többek között ezért is érhette váratlanul a közönséget és a követőket, amikor Andi lerántotta a leplet Gabiról, aki, mint kiderült lassan egy éve intéz alázó hadjáratot ellene.

Andi tegnap Instagram-oldalán lapozgatós képek formájában megosztotta az őt ért kéretlen szavakat, amit Gabi írt róla.

Majd a bejegyzés után megosztott egy Instagram-sztorit is, ahol Gabi korábbi blogszövegét-- Online bántalmazás: hol a határ?- olvashatjuk.

Andi csupán annyit fűzött hozzá: "Én is ezt kérdezem".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!