Tóth Andi meghökkentő üzenetet írt ki Insta-oldalára - ifaktor
Tóth Andi piros ruhában fehér háttér előtt

Legújabb Instagram-bejegyzésében Tóth Andi keményen kiállt saját magáért. Az énekesnő Szabó Ádámmal való szakítása óta keményen kap hideget és meleget is. Eddig elengedte a füle mellett a bántó kritikákat, úgy néz ki tovább nem tűri.


Tóth Andinak elege lett, hogy rendszeresen megkapja mennyire megváltozott. Bebizonyította közösségi oldalán, hogy mindig is – már 16 éves korában is - egy lázadó karakter volt. Andi posztjában nagyon keményen fogalmaz bántói felé, ami sokaknál ki is verte a biztosítékot.

„>>Teljesen megváltoztál<<

én 16 évesen. Megmondjam mennyit változtam? Lóf*szt sem. Sőt. Mindig is egy lázadó, karakán csaj voltam és meglepetés!!! AZ IS MARADOK. Nem fog garbót venni, hajat festeni, más cipőt húzni senki a TE kedvedért. Mi a f*szt képzelsz mégis magadról? Majd te megmondod? Aki kedvel, az ilyennek kedvelt meg, aki meg nem, haladjon tovább. Ha többet foglalkoznál a saját életeddel, mint az én személyemmel nem lennél egy rakás bánat. Tisztelet a kivételnek. Tőlem szidjál, a JóIsten úgy is beleveri az arcod a betonba.
Szép szombatot!
"

– fogalmazta meg keményen véleményét Andi.

Az majd valószínűleg csak később fog kiderülni, hogy mennyire árthat meg ez a poszt Andi karrierjének. Az biztos, hogy akik szeretik, ezután is támogatják.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!